Zobrazeno 1 - 10
of 135
pro vyhledávání: '"Morlacchini, M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 2, Iss 1S, Pp 474-476 (2011)
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
To be used as food, vegetable oils should content a maximum level in free fatty acids of 0.5%. So, the first operation needed is oil refining in order to eliminate the excess of free fatty acids. This operation, named neutralization, is realized by d
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 2, Iss 1S, Pp 412-414 (2011)
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
Confectionery products (biscuit) (B) represent a good sources of carbohydrates (sugars and starch) and fat for breeding animals. In fact, they are prepared using selected ingredients like grains, sugars and fat and using technologies like cooking, ex
Publikováno v:
Journal of animal science. 85(2)
The purpose of the present work was to investigate the in vivo concentrations of sorbic acid and vanillin as markers of the fate of organic acids (OA) and natural identical flavors (NIF) from a microencapsulated mixture and from the same mixture non-
Publikováno v:
Journal of Animal Physiology & Animal Nutrition; Apr2018, Vol. 102 Issue 2, p576-590, 15p