Zobrazeno 1 - 10
of 785
pro vyhledávání: '"Morlacchini, M."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Animal Physiology & Animal Nutrition; Aug2018, Vol. 102 Issue 4, p1026-1038, 13p
Publikováno v:
Journal of Animal Physiology & Animal Nutrition; Apr2018, Vol. 102 Issue 2, p576-590, 15p
Publikováno v:
Journal of Animal Physiology & Animal Nutrition; Feb2018, Vol. 102 Issue 1, pe61-e68, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Montalbán, Ana1 (AUTHOR) ana.montalban1@um.es, Madrid, Josefa1 (AUTHOR) alimen@um.es, Hernández, Fuensanta1 (AUTHOR) eduardo.ruizh@um.es, Schiavone, Achille2 (AUTHOR) achille.schiavone@unito.it, Ruiz, Eduardo1 (AUTHOR) cristianjesus.sanchez@um.es, Sánchez, Cristian J.1 (AUTHOR) lucia.ayalag@um.es, Ayala, Lucía1 (AUTHOR) silviamm@um.es, Fiorilla, Edoardo2 (AUTHOR) edoardo.fiorilla@unito.it, Martínez-Miró, Silvia1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Sep2024, Vol. 14 Issue 17, p2550. 18p.
Publikováno v:
Journal of Applied Animal Nutrition; 2017, Vol. 5, p1-9, 9p
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 2, Iss 1S, Pp 474-476 (2011)
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
To be used as food, vegetable oils should content a maximum level in free fatty acids of 0.5%. So, the first operation needed is oil refining in order to eliminate the excess of free fatty acids. This operation, named neutralization, is realized by d