Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Morittu, V. M."'
Autor:
Chiofalo V, Di Rosa A, Addis M, Di Trana A, Di Grigoli A, Claps S, Quaranta G, Morittu V M, Pirisi A, Todaro M, Licitra G
Food labels are the main method to ensure that consumers are appropriately informed as regards the food they consume. In Europe, the provision of food information to consumers is regulated by specific laws, including (i) the European Regulation (EU)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3658::f855a18af650080f8964df2a7dad09b9
http://hdl.handle.net/10447/520683
http://hdl.handle.net/10447/520683
Autor:
Tudisco R., Chiofalo B., Lo Presti V., Leone F., Morittu V. M., Lombardi P., Moniello G., Grossi M., Musco N., Grazioli R., Mastellone V., Infascelli F.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3730::ee27ebfb7a1db4b952ed1a62d3636d6b
http://hdl.handle.net/11588/731973
http://hdl.handle.net/11588/731973
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lombardi, P., Musco, N., Cutrignelli, M. I., Mollica, M. P., Trinchese, G., Calabrò, S., Tudisco, R., Grossi, M., Mastellone, V., Vassalotti, G., Pero, M. E., Morittu, V. M., Infascelli, F.
The complex polysaccharides of Aloe have been reported to improve immunity and oxidative status either in vitro or in vivo studies. Further, β-carotene has been shown to influence immune function and health in the cow. In this study, the effects of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3730::2389fc349ee7dbee46f861066f893269
http://hdl.handle.net/11588/714437
http://hdl.handle.net/11588/714437
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
TUDISCO, RAFFAELLA, ADDI, LAURA, CALABRO', SERENA, LOMBARDI, PIETRO, CUTRIGNELLI, MONICA ISABELLA, GROSSI, MICAELA, MUSCO, NADIA, GRAZIOLI, RAFFAELLA, MASTELLONE, VINCENZO, INFASCELLI, FEDERICO, Morittu, V. M., Moniello, G.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3730::277cbde00484f42895c4d918251636db
http://hdl.handle.net/11588/656311
http://hdl.handle.net/11588/656311