Zobrazeno 1 - 10
of 90
pro vyhledávání: '"Morishita, Toshikazu"'
Publikováno v:
Planta, 2020 Apr 01. 251(4), 1-10.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48742180
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Matsui, Katsuhiro, Hisano, Tomomi, Yasui, Yasuo, Mori, Masashi, Walker, Amanda R., Morishita, Toshikazu, Katsu, Kenjiro
Publikováno v:
In Journal of Plant Physiology 20 October 2016 205:41-47
Autor:
Nishimura, Mie, Ohkawara, Tatsuya, Sato, Yuji, Satoh, Hiroki, Suzuki, Tatsuro, Ishiguro, Koji, Noda, Takahiro, Morishita, Toshikazu, Nishihira, Jun *
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods October 2016 26:460-469
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plant Production Science, Vol 23, Iss 4, Pp 539-546 (2020)
We researched the effect of grain moisture contents on the milling characteristics in Tartary buckwheat cultivar ‘Manten-Kirari’. Grain moisture contents were adjusted from 6 to 22% by adding water. These grains were milled using a laboratory rol
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.