Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Moringa oleifera seed salt-soluble protein"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101757- (2024)
The interactions between corn amylose (CA) and Moringa oleifera seed salt-soluble protein (MOSP) were explored to improve the gel properties of MOSP. With increasing CA content, the MOSP-CA gel network structure was improved but the size of the gel p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a375a30793e41e9ab3769e7294f4430
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin Kexue/ Food Science; 2024, Vol. 45 Issue 24, p195-201, 7p