Zobrazeno 1 - 10
of 378
pro vyhledávání: '"Morinda citrifolia L"'
Autor:
Celina Bernardo Mualeite, Assimbawe Kiza, Pamela Alejandra Saavedra, Laize Silvia dAnjos Botas Beca
Publikováno v:
Jornal de Assistência Farmacêutica e Farmacoeconomia, Vol 8, Iss s. 2 (2023)
Introdução: Nos países em desenvolvimento, a maioria da população não tem acesso ao atendimento primário de saúde, constituindo o uso das plantas medicinais a principal forma de tratamento. O conhecimento da etnofarmacologia, a sua abordagem
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c6496599838e4f56825198827c9b10e2
Autor:
I Gusti Agung Ayu Dewi Landari, I Gusti Ayu Wita Kusumawati, Ni Wayan Nursini, Ida Bagus Agung Yogeswara
Publikováno v:
Jurnal Teknologi Pertanian Andalas, Vol 27, Iss 1, Pp 7-16 (2023)
Buah mengkudu (Morinda citrifolia L.) diketahui memiliki kandungan senyawa flavonoid yang bermanfaat untuk meningkatkan kesehatan karena memiliki aktivitas seperti antibakteri, antivirus, antioksidan, antijamur, anti inflamasi, antimutagenik dan anti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1eb0501739eb4ee6b13dd976e180f8c6
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 4, Pp 129-137 (2023)
In order to compare the effects of fermentation by different strains on the quality of noni fruit Jiaosu, noni juice was fermented with Lactobacillus rhamnosus 12 (LGG), Lactobacillus plantarum 08 (LP-08), Lactobacillus plantarum K11 (LP-K11), Pedioc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad313ca19cc242c99eb69955ce94e929
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biology, Medicine & Natural Product Chemistry, Vol 11, Iss 2, Pp 161-167 (2022)
Morinda citrifolia L. and Beta Vulgaris L leaves are both ethnomedicinal use for the treatment of arthritis, indigestion and skin infections with no reports on their essential oils compositions. The colourless volatile oils with a percentage yield of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/528cda74afcc44c7bf7590484108173b
Autor:
Haththotuwa Gamage Amal Sudaraka Samarasinghe, Dona Chamara Kumari Illeperuma, Katugampalage Don Prasanna Priyantha Gunathilake
Publikováno v:
Biology and Life Sciences Forum, Vol 26, Iss 1, p 93 (2023)
Noni (Morinda citrifolia L.) is utilized for wellness drinks, puree, and nutraceuticals, while its seeds are a source of vegetable oil. However, misconceptions persist due to limited scientific research in Sri Lanka. This study evaluated the cytotoxi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/822920123a72495eb2c6d5bf4b901ba1
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 101, Iss , Pp 105408- (2023)
To investigate the anti-obesity effect of a noni (Morinda citrifolia L.) fruit polysaccharide (NFP) and its potential mechanisms, 24 male C57BL/6J mice were randomly divided into three groups—normal control group, high-fat diet (HFD) group, and NFP
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f0eca1eabbc145deb8e3b6bd218bf860
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Leirson Rodrigues da Silva, Ana Rosa Figueiredo, Jamylle Monteiro Marques, Milena Maria Tomaz de Oliveira, Thayane Rabelo Braga Farias, Renata de Almeida Freitas, Thaís de Oliveira Corrêa, Cristiane Maria Ascari Morgado
Publikováno v:
Scientific Electronic Archives, Vol 15, Iss 12 (2022)
Noni (Morinda citrifolia L.) é uma planta pertencente à família Rubiaceae e originária do Sudeste Asiático. Esta espécie vem sendo cultivada no mundo com propósito alimentício e medicinal. No Brasil, os frutos são ainda pouco conhecidos e su
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c14219025ef84cfd8830d32d7c562fd9