Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Moreno-Rojas J"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Valcárcel Muñoz, M. J., Guerrero Hidalgo, R. F., Cantos-Villar, E., Muñoz Redondo, J. M., Peña Parra, B., Moreno Rojas, J. M., Puertas García, B.
Publikováno v:
Enólogos; jul/aug2021, Vol. 23 Issue 132, p76-91, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Juaniz, I. (Isabel), Ludwig, I.A. (Iziar Amaia), Huarte, E. (Estibaliz), Pereira-Caro, G. (Gema), Moreno-Rojas, J. M. (José Manuel), Cid, C. (Concepción), Peña, M.P. (María Paz) de
Publikováno v:
Dadun. Depósito Académico Digital de la Universidad de Navarra
instname
instname
The impact of cooking heat treatments (frying in olive oil, frying in sunflower oil and griddled) on the antioxidant capacity and (poly)phenolic compounds of onion, green pepper and cardoon, was evaluated. The main compounds were quercetin and isorha
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::027fe9033b22622167230a00bba78e98
https://hdl.handle.net/10171/40095
https://hdl.handle.net/10171/40095
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.