Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Moreno Luzia, Débora Maria"'
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2012, Vol. 42, Issue 6, pp. 434-441.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/00346651211277690
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2011, Vol. 41, Issue 4, pp. 261-267.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/00346651111151393
Autor:
Pícoli Pitaro, Simara1, Moreno Luzia, Débora Maria2, da Silva, Ana Carolina1 ac.dasilva@yahoo.com.br, Jorge, Neuza1
Publikováno v:
Carpathian Journal of Food Science & Technology. 2020, Vol. 12 Issue 1, p102-109. 8p.
Tomato waste extract (Lycopersicon esculentum) as a natural antioxidant in soybean oil under heating
Autor:
Freitas, Irene Rodrigues, Department of Food Engineering and Technology, Universidade Estadual Paulista – UNESP, 2265, Cristóvão Colombo St., Jd. Nazareth, São José do Rio Preto, SP, 15054-000, Brazil, Siqueira Machado, Tayane Lise, Moreno Luzia, Débora Maria, Department of Sciences Exact and Earth, University of Minas Gerais – UEMG, 1001, Professor Mário Palméiro St., Frutal, MG, 38200-000, Brazil, Jorge, Neuza
Publikováno v:
Journal of bioenergy and food science; Vol 7, No 3 (2020): JOURNAL OF BIOENERGY AND FOOD SCIENCE; e2852020JBFS
Journal of Bioenergy and Food Science; Vol 7, No 3 (2020): JOURNAL OF BIOENERGY AND FOOD SCIENCE; e2852020JBFS
Journal of Bioenergy and Food Science
Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Amapá (IFAP)
instacron:IFAP
Journal of Bioenergy and Food Science; Vol 7, No 3 (2020): JOURNAL OF BIOENERGY AND FOOD SCIENCE; e2852020JBFS
Journal of Bioenergy and Food Science
Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Amapá (IFAP)
instacron:IFAP
The tomato processing industry generates a large amount of waste, usually composed of peels and seeds. It is known that the tomato is rich in bioactive compounds, mainly carotenoids (lycopene and ?-carotene), however, studies on the functionality of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::291b84f1e22ba7fdc3dc585449a07a48
http://periodicos.ifap.edu.br/index.php/JBFS/article/view/285
http://periodicos.ifap.edu.br/index.php/JBFS/article/view/285
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Biológica Colombiana, Volume: 16, Issue: 2, Pages: 75-82, Published: AUG 2011
Múltiples compuestos naturales encontrados en frutas, cereales y vegetales presentan actividad antioxidante. Este trabajo tuvo como objetivo caracterizar las semillas de jabuticaba (Myrciaria cauliflora Berg) en cuanto a su composición proximal y p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______618::70ae39561d0e0eba24ce9f22053876a0
http://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0120-548X2011000200006&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0120-548X2011000200006&lng=en&tlng=en
Publikováno v:
Revista Ceres; Jan/Feb2018, Vol. 65 Issue 1, p1-6, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Attuy Prieto, Taísa, Siqueira Machado, Tayane Lise, Costa-Singh, Tainara, Moreno Luzia, Débora Maria, Jorge, Neuza
Publikováno v:
Revista Ciência em Extensão; 2016, Vol. 12 Issue 1, p41-51, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.