Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Moreira, Rodrigo Vilela de Barros Pinto"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Monteiro MLG; Chemistry Institute, Universidade Federal do Rio de Janeiro (UFRJ), Rio de Janeiro, 21941-909, Brazil.; Center for Food Analysis (NAL-LADETEC), Rio de Janeiro, 21941-598, Brazil.; Department of Food Technology, Universidade Federal Fluminense (UFF), Rio de Janeiro, 24220-000, Brazil., Mársico ET; Department of Food Technology, Universidade Federal Fluminense (UFF), Rio de Janeiro, 24220-000, Brazil., Mutz YDS; Chemistry Institute, Universidade Federal do Rio de Janeiro (UFRJ), Rio de Janeiro, 21941-909, Brazil.; Center for Food Analysis (NAL-LADETEC), Rio de Janeiro, 21941-598, Brazil., Castro VS; Chemistry Institute, Universidade Federal do Rio de Janeiro (UFRJ), Rio de Janeiro, 21941-909, Brazil.; Center for Food Analysis (NAL-LADETEC), Rio de Janeiro, 21941-598, Brazil., Moreira RVBP; Department of Food Technology, Universidade Federal Fluminense (UFF), Rio de Janeiro, 24220-000, Brazil., Álvares TDS; Nutrition Institute, Universidade Federal do Rio de Janeiro (UFRJ), Rio de Janeiro, 27979-000, Brazil., Conte-Junior CA; Chemistry Institute, Universidade Federal do Rio de Janeiro (UFRJ), Rio de Janeiro, 21941-909, Brazil. conte@iq.ufrj.br.; Center for Food Analysis (NAL-LADETEC), Rio de Janeiro, 21941-598, Brazil. conte@iq.ufrj.br.; Department of Food Technology, Universidade Federal Fluminense (UFF), Rio de Janeiro, 24220-000, Brazil. conte@iq.ufrj.br.; National Institute of Health Quality Control, Fundação Oswaldo Cruz (FIOCRUZ), Rio de Janeiro, 21040-900, Brazil. conte@iq.ufrj.br.
Publikováno v:
Scientific reports [Sci Rep] 2020 Mar 06; Vol. 10 (1), pp. 4243. Date of Electronic Publication: 2020 Mar 06.