Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Moreira, Isabella Maria Fernandes Botelho"'
Autor:
Moreira, Isabella Maria Fernandes Botelho, Honorato, Jaqueline Aparecida, da Silva Rodrigues, Rafaela, Machado, Solimar Gonçalves, de Carvalho, Antônio Fernandes
Publikováno v:
In Journal of Food Protection October 2024
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Souza, Luana Virgínia, Martins, Evandro, Moreira, Isabella Maria Fernandes Botelho, de Carvalho, Antônio Fernandes
Publikováno v:
International Journal of Microbiology.
Consumers worldwide are increasingly demanding food with fewer ingredients, preferably without chemical additives. The trend called “Clean Label” has stimulated the development and commercialization of new types of bioprotective bacterial culture
Publikováno v:
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico O leite é considerado um alimento rico em nutrientes, o que faz com que o mesmo seja o ambiente ideal para o desenvolvimento de uma série de micro-organismos. Entre os micro-organismos
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4df7d8ea71aaa2b4cec93f3e7420e6dc