Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Mordi, JI"'
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 29, No 2 (2011)
Ice cream was prepared from water-soluble extracts of the yellow variety of Nigerian tiger-nut. A modified standard method was used for the production of the tiger-nut milk ice cream. The resulting ice cream had pH of 7.10, 35%Brix, specific gravity
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 29, No 1 (2011)
The aqueous extract of Roselle calyx was processed into jam by washing the calyx, extraction by boiling in hot water, filtration, formulation using the filtrate, boiling, filling into glass bottles and pasteurization. The physicochemical properties a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Tropical Science; September 2006, Vol. 46 Issue: 3 p141-142, 2p