Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Morchella angusticeps"'
Publikováno v:
Journal of Integrative Agriculture, Vol 19, Iss 11, Pp 2829-2838 (2020)
Morchella angusticeps Peck, one of the most popular edible mushrooms, has attracted great attention due to its delicious taste and healthy properties. However, both its biological effects and the possible mechanism of action have not yet been known.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c88c648e1b74510b6c0582b509d913e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Integrative Agriculture, Vol 19, Iss 11, Pp 2829-2838 (2020)
Morchella angusticeps Peck, one of the most popular edible mushrooms, has attracted great attention due to its delicious taste and healthy properties. However, both its biological effects and the possible mechanism of action have not yet been known.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jian Ming, Ran Yin, Yueqiao Zhang, Jinlong Chen, Fuhua Li, Lin Lei, Yu Tang, Ya Yuan, Surui Wu, Yaxuan Yang
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology. 125:38-45
Morchella angusticeps Peck has been recognized as a resource of nutraceuticals and drug discovery. Three acetylated polysaccharides (Ac-PMEP1-3) with appropriate degree of substitution were obtained from Morchella angusticeps Peck, chemically charact
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gastón Guzmán, Fidel Tapia
Publikováno v:
Mycologia. 90:705-714
A critical analysis of the known species of Morchella from Mexico, including M. angusticeps, M. costata, M. elata, M. esculenta (M. conica; M. crassipes, M. rotunda), M. guatemalensis and M. umbrina, is presented. In addition, M. rufobrunnea is descr
Autor:
Kalmış, Erbil, Kalyoncu, Fatih
A comparative evaluation was conducted to assess the effects of some environmental parameters such as pH, type of carbon source and temperature on the mycelial growth of two species of ectomycorrhizal fungi, Tricholoma caligatum and Morchella angusti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::64841eb19a8c1dad7f17ec83b54767bd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.