Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Moranges, Maelle"'
Publikováno v:
Basic Protocols on Emotions, Senses, and Foods, Springer US; Springer US, pp.233-246, 2023, Methods and Protocols in Food Science, 978-1-0716-2933-8
In the field of food, as in other fields, the measurement of emotional responses to food and their sensory properties is a major challenge. In the present protocol, we propose a step-by-step procedure that allows a physiological description of odors,
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2405.15810
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.