Zobrazeno 1 - 10
of 134
pro vyhledávání: '"Moosavi-Nasab M"'
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 15 February 2019 123:682-690
Publikováno v:
Majallah-i ̒Ilmī-i Shīlāt-i Īrān, Vol 24, Iss 1, Pp 25-36 (2014)
This study investigated the composition and functional properties of isolated fish protein from Lanternfish (Benthosema pterotum). The proteins were isolated by using pH shift method. Basic pHs (10 and 12) were used to produce fish protein isolate. F
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1491c88012e64cf5ac5ab0998dc9c03f
Publikováno v:
Majallah-i ̒Ilmī-i Shīlāt-i Īrān, Vol 22, Iss 1, Pp 157-170 (2013)
The purpose of this study was investigation and comparison of physicochemical characteristics of produced fish sausage from minced fish meat and Surimi. Conventional method includes three washing steps were used to prepare Surimi. Chemical analysis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d069d72a40bf41e982d05df8f13af49d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Moosavi Nasab M, Esmaeel Poor F
Publikováno v:
Journal of Dental Medicine, Vol 15, Iss 2, Pp 55-61 (2002)
Dental amalgam is one of the oldest restorative materials, used in dentistry, which has undergone a lot of quality changes since its advent. Copper is one of the major elements in dental amalgam. Dental amalgam is classified as low and high cooper gr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5cece89c857a41ceb5e7411f7602e81a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.