Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Moolkaew P"'
Autor:
Chatchavanthatri Natthaporn, Junyusen Tiraporn, Moolkaew Pornpimol, Arjharn Weerachai, Junyusen Payungsak
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 187, p 04016 (2020)
The aim of this study was to determine the effect of germination process (i.e., soaking time and temperature, germination time, and ultrasound treatment) on the germination rate of germinated paddy. In addition, gamma-aminobutyric acid (GABA) content
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/31e8fbfab00342108c8c07ceae3c24d5
Autor:
Saksit Sonsomboonsuk, Tiraporn Junyusen, Pornpimol Moolkaew, Payungsak Junyusen, Tawarat Treeamnuk, Peerawat Taengsopha, Natthaporn Chatchavanthatri, Siriwan Nawong, Phakkhananan Pakawanit
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 15, Iss , Pp 101001- (2024)
This research investigates the effect of cooking methods prior to puffing on the quality of puffed germinated brown rice (GBR). The cooking methods include parboiling and steaming (PS), electric rice cooking (EC), ultrasonic pretreatment and parboili
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b352be61da74f73b823f8bd6cdb75b3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Engineering and Applied Science Research, Vol 50, Iss 6, Pp 657-663 (2023)
This experimental study examined the effects of inulin and fructooligosaccharides (FOS) additions as partial maltodextrin (MD) replacement on the physicochemical and microstructural properties of spray-dried yogurt powder. Pasteurized whole milk, mal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aee2bb44856748c6b372630cdc0d9e0d