Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Montenegro, Maywa"'
Autor:
Montenegro, Maywa
Publikováno v:
Landscape Architecture Magazine, 2010 Jul 01. 100(7), 68-77.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/44792131
Autor:
Montenegro, Maywa
Publikováno v:
Gastronomica, 2016 Apr 01. 16(1), 1-8.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26362315
Publikováno v:
Ecology and Society, 2012 Dec 01. 17(4)
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26269238
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Graddy-Lovelace, Garrett, Montenegro, Maywa, Keleman Saxena, Alder, Jones, Andrew, Fernandez, Margarita, Padrao Temudo, Marina, Saxena, Alark, Luna González, Diana V., Wittman, Hannah, Sampson, Devon, Limeberry, Veronica, Argumedo, Alejandro, Cely-Santos, Marcela, Bezner Kerr, Rachel, Kremen, Claire, Teeken, Béla
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3ca8714ff22b57ec458a929e4365dff5
Autor:
Montenegro, Maywa
Publikováno v:
Montenegro, Maywa. (2018). Breeding Grounds for Biodiversity Renewing Crop Genetic Resources in an Age of Industrial Food. UC Berkeley: Environmental Science, Policy, & Management. Retrieved from: http://www.escholarship.org/uc/item/2x88f3j7
Seeds are central to agrobiodiversity, and farmers have historically bred a rich array of crop seeds to sustain rural and urban communities. Over the past 150 years, however, trajectories in macroeconomic development, science and research, and agricu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______325::cfb7d6a0ce6c9e338d3dfaeb1458fe73
http://www.escholarship.org/uc/item/2x88f3j7
http://www.escholarship.org/uc/item/2x88f3j7
Publikováno v:
Dollars & Sense. Jul/Aug2019, Issue 343, p7-8. 2p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agrobacterium: From Biology to Biotechnology; 2008, p73-147, 75p