Zobrazeno 1 - 10
of 324
pro vyhledávání: '"Monteleone, Erminio"'
Autor:
MONTELEONE, ERMINIO, PIERGUIDI, LAPO
The chapter presents a case study based on the design, development, and testing of an interactive 360° video applied to the teaching of Sensory Analysis of Food at the University of Florence. The case study describes the design of 360° video storyb
Externí odkaz:
https://library.oapen.org/handle/20.500.12657/60399
Autor:
Lippi, Angelica, Dinnella, Caterina, Spinelli, Sara, Giboreau, Agnès, Mourier, Véronique, Monteleone, Erminio
Publikováno v:
In Clinical Nutrition Open Science August 2024 56:212-227
Autor:
Pierguidi, Lapo, Cecchi, Lorenzo, Dinnella, Caterina, Zanoni, Bruno, Spinelli, Sara, Migliorini, Marzia, Monteleone, Erminio
Publikováno v:
In Food Research International July 2024 187
Autor:
Spinelli, Sara, Hopfer, Helene, Moulinier, Victor, Prescott, John, Monteleone, Erminio, Hayes, John E.
Publikováno v:
In Food Quality and Preference July 2024 116
Autor:
Dinnella, Caterina, Napolitano, Fabio, Spinelli, Sara, Monteleone, Erminio, Pacelli, Corrado, Braghieri, Ada
Publikováno v:
In Meat Science January 2023 195
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Saulais, Laure, Massey, Camille, Perez-Cueto, Federico J.A., Appleton, Katherine M., Dinnella, Caterina, Monteleone, Erminio, Depezay, Laurence, Hartwell, Heather, Giboreau, Agnès
Publikováno v:
In Food Policy May 2019 85:15-27