Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"Monteiro, Maria Lúcia G."'
Publikováno v:
In Food Control January 2024 155
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Monteiro, Maria Lúcia G., Rosário, Denes K.A., de Carvalho, Anna Paula A., Conte-Junior, Carlos A.
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology October 2021 116:279-289
Autor:
dos Santos, Elaine A., Ribeiro, Alline Emannuele C., Oliveira, Aryane R., Monteiro, Maria Lúcia G., Mársico, Eliane T., Morgano, Marcelo, Caliari, Márcio, Soares Júnior, Manoel S.
Publikováno v:
In LWT August 2021 148
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bernardo, Yago A. A.1,2,3 (AUTHOR) yagoaab@id.uff.br, Monteiro, Maria Lúcia G.1,2,3 (AUTHOR), Marques, Lucas P.1,2,3 (AUTHOR), Conte‐Junior, Carlos A.1,2,3,4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Jun2024, Vol. 47 Issue 6, p1-9. 9p.
Autor:
Monteiro, Maria Lúcia G., Mársico, Eliane T., Deliza, Rosires, Castro, Vinicius S., Mutz, Yhan S., Soares Junior, Manoel S., Caliari, Márcio, dos Santos, Elaine A., Conte-Junior, Carlos A.
Publikováno v:
In LWT August 2019 111:751-758
Autor:
Cunha, Leda C.M., Monteiro, Maria Lúcia G., Costa-Lima, Bruno R.C., Guedes-Oliveira, Juliana M., Alves, Victor H.M., Almeida, André L., Tonon, Renata V., Rosenthal, Amauri, Conte-Junior, Carlos A.
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies October 2018 49:136-145
Autor:
Cunha, Leda C.M., Monteiro, Maria Lúcia G., Lorenzo, José M., Munekata, Paulo E.S., Muchenje, Voster, de Carvalho, Francisco Allan L., Conte-Junior, Carlos A.
Publikováno v:
In Food Research International September 2018 111:379-390
Autor:
Costa, Marion P., Monteiro, Maria Lucia G., Frasao, Beatriz S., Silva, Vitor L.M., Rodrigues, Bruna L., Chiappini, Claudete C.J., Conte-Junior, Carlos A.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science January 2017 100(1):157-168