Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Monteiro, Alda L. G."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fernandes, Maria Angela M., Gilaverte, Susana, Buzatti, Andréia, Sprenger, Lew K., Silva, Cláudio J. A., Peres, Mylena T. P., Molento, Marcelo B., Monteiro, Alda L. G.
Publikováno v:
Pesquisa Veterinaria Brasileira; Jun2015, Vol. 35 Issue 6, p525-530, 6p
Moxidectin residues in lamb tissues: Development and validation of analytical method by UHPLC-MS/MS.
Autor:
Del Bianchi A Cruz M; Department of Food Science, School of Food Engineering, University of Campinas - UNICAMP, Rua Monteiro Lobato, 80, 13083-862, Campinas, SP, Brazil., Fernandes MAM; Department of Animal Science, Sheep and Goat Production and Research Center (LAPOC), Universidade Federal do Paraná, Rua dos Funcionários, 1540, CEP 80035-050, Curitiba, PR, Brazil., de C Braga PA; Department of Food Science, School of Food Engineering, University of Campinas - UNICAMP, Rua Monteiro Lobato, 80, 13083-862, Campinas, SP, Brazil., Monteiro ALG; Department of Animal Science, Sheep and Goat Production and Research Center (LAPOC), Universidade Federal do Paraná, Rua dos Funcionários, 1540, CEP 80035-050, Curitiba, PR, Brazil., Daniel D; Agilent Technologies Brasil, Alameda Araguaia 1142, (Alphaville Industrial), CEP 06455-000, Barueri, SP, Brazil., Reyes FGR; Department of Food Science, School of Food Engineering, University of Campinas - UNICAMP, Rua Monteiro Lobato, 80, 13083-862, Campinas, SP, Brazil. Electronic address: reyesfgr@gmail.com.
Publikováno v:
Journal of chromatography. B, Analytical technologies in the biomedical and life sciences [J Chromatogr B Analyt Technol Biomed Life Sci] 2018 Jan 01; Vol. 1072, pp. 390-396.