Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Monte Schwartz"'
Autor:
Priscilla Filomena Fonseca Amaral, Priscilla Vanessa Finotelli, Isabela do Monte Schwartz, Gabriel Albagli, Tatiana Felix Ferreira
Publikováno v:
LWT. 149:111888
Sourdough production can be considered one of the oldest biotechnology processes because it has been used in bread manufacture for thousands of years. Today, sourdough baking involves the improvement of flavor, texture, and microbiological shelf-life
Publikováno v:
Journal of Urology. 46:303-318
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Jul2023, Vol. 103 Issue 9, p4421-4429, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lafuente, Carla, Calpe, Jorge, Musto, Leonardo, Nazareth, Tiago de Melo, Dopazo, Victor, Meca, Giuseppe, Luz, Carlos
Publikováno v:
Foods; Feb2023, Vol. 12 Issue 4, p686, 18p
Publikováno v:
Fermentation (Basel); Feb2023, Vol. 9 Issue 2, p90, 33p
Autor:
Hernández-Parada, Natali, González-Ríos, Oscar, Suárez-Quiroz, Mirna Leonor, Hernández-Estrada, Zorba Josué, Figueroa-Hernández, Claudia Yuritzi, Figueroa-Cárdenas, Juan de Dios, Rayas-Duarte, Patricia, Figueroa-Espinoza, María Cruz
Publikováno v:
Microorganisms; Jan2023, Vol. 11 Issue 1, p109, 22p
Publikováno v:
Scientific Bulletin Series F. Biotechnologies; 2022, Vol. 26 Issue 1, p96-102, 7p
Publikováno v:
Cogeneration & Distributed Generation Journal; Jan2008, Vol. 23 Issue 1, p22-30, 9p
Autor:
Broderick, Pat
Publikováno v:
San Diego Business Journal. 4/2/2007, Vol. 28 Issue 14, p21-23. 3p.