Zobrazeno 1 - 10
of 319
pro vyhledávání: '"Monin G"'
Publikováno v:
Genetics Selection Evolution, Vol 6, Iss 2, Pp 187-193 (1974)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9fc9e08ef01049af958404a31e321ade
Autor:
Talmant A, Felgines C, Dando P, Langlois Marie-Reine, Monin G, Sellier P, Ollivier L, Tastu D, Vernin P
Publikováno v:
Genetics Selection Evolution, Vol 10, Iss 2, Pp 191-208 (1978)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/21d7f9446ca441498975ee5eee21e545
Publikováno v:
Genetics Selection Evolution, Vol 7, Iss 2, Pp 159-166 (1975)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/660f3d989cbd49a4ab93c1b939bd4d4e
Publikováno v:
Genetics Selection Evolution, Vol 4, Iss 1, Pp 134b-135 (1972)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/59d2c796382e4a98b449e4b24f39884b
Autor:
Monin, G., Santé-Lhoutellier, V.
Publikováno v:
In Reference Module in Food Science 2016
Autor:
Santé-Lhoutellier, V., Monin, G.
Publikováno v:
In Encyclopedia of Meat Sciences Edition: Second Edition. 2014:366-369
Autor:
Monin, G., Santé-Lhoutellier, V.
Publikováno v:
In Encyclopedia of Meat Sciences Edition: Second Edition. 2014:339-345
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Le muscle Biceps Femoris de six types de jambons secs fabriqués en France (Bayonne et Corse), Espagne (Ibérique et Serrano) et Italie (Parma et Jambon italien de pays) a été soumis à des analyses chimiques (teneur en eau, lipides, azote total, a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3730::721d51fa76a3bed59955d251d4a01acf
http://hdl.handle.net/11588/496221
http://hdl.handle.net/11588/496221