Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Monetized environmental impact"'
Publikováno v:
Sustainability
Sustainability, MDPI, 2018, 10 (9), 18 p. ⟨10.3390/su10093184⟩
Sustainability 9 (10), 18 p.. (2018)
Volume 10
Issue 9
Sustainability, 2018, 10 (9), 18 p. ⟨10.3390/su10093184⟩
Sustainability, Vol 10, Iss 9, p 3184 (2018)
Saxe, H, Hamelin, L, Hinrichsen, T & Wenzel, H 2018, ' Production of pig feed under future atmospheric CO 2 concentrations : Changes in crop content and chemical composition, land use, environmental impact, and socio-economic consequences ', Sustainability (Switzerland), vol. 10, no. 9, 3184 . https://doi.org/10.3390/su10093184
Sustainability, MDPI, 2018, 10 (9), 18 p. ⟨10.3390/su10093184⟩
Sustainability 9 (10), 18 p.. (2018)
Volume 10
Issue 9
Sustainability, 2018, 10 (9), 18 p. ⟨10.3390/su10093184⟩
Sustainability, Vol 10, Iss 9, p 3184 (2018)
Saxe, H, Hamelin, L, Hinrichsen, T & Wenzel, H 2018, ' Production of pig feed under future atmospheric CO 2 concentrations : Changes in crop content and chemical composition, land use, environmental impact, and socio-economic consequences ', Sustainability (Switzerland), vol. 10, no. 9, 3184 . https://doi.org/10.3390/su10093184
With the rising atmospheric CO2, crops will assimilate more carbon. Yields will increase in terms of carbohydrates while diluting the content of protein and minerals in compound pig feed, calling for an altered formulation with more protein and less
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7e9493fa34e968fcc2e2a68fe035d256
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02154336/document
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02154336/document
Environmental impact of meal service catering for dependent senior citizens in Danish municipalities
Publikováno v:
Saxe, H, Jensen, J D, Laugesen, S M B & Bredie, W 2019, ' Environmental impact of meal service catering for dependent senior citizens in Danish municipalities ', International Journal of Life Cycle Assessment, vol. 24, no. 4, pp. 654-666 . https://doi.org/10.1007/s11367-018-1487-z
PurposeThis study aims at defining and quantifying strategies to reduce the environmental impact caused by public and private Danish meal service supplying vulnerable home-dwelling senior citizens. Besides informing the scientific community, the goal
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::62188d87c0dfe557ef5d229b7c2bd75e
https://curis.ku.dk/ws/files/216821630/Environmental_impact_of_meal_service_catering_for_dependent_senior_citizens_in_Danish_municipalities.pdf
https://curis.ku.dk/ws/files/216821630/Environmental_impact_of_meal_service_catering_for_dependent_senior_citizens_in_Danish_municipalities.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.