Zobrazeno 1 - 10
of 454
pro vyhledávání: '"Moneta, E."'
Autor:
Saba, A., Sinesio, F., Moneta, E., Dinnella, C., Laureati, M., Torri, L., Peparaio, M., Saggia Civitelli, E., Endrizzi, I., Gasperi, F., Bendini, A., Gallina Toschi, T., Predieri, S., Abbà, S., Bailetti, L., Proserpio, C., Spinelli, S.
Publikováno v:
In Food Quality and Preference April 2019 73:25-37
Autor:
Monteleone, E., Spinelli, S., Dinnella, C., Endrizzi, I., Laureati, M., Pagliarini, E., Sinesio, F., Gasperi, F., Torri, L., Aprea, E., Bailetti, L.I., Bendini, A., Braghieri, A., Cattaneo, C., Cliceri, D., Condelli, N., Cravero, M.C., Del Caro, A., Di Monaco, R., Drago, S., Favotto, S., Fusi, R., Galassi, L., Gallina Toschi, T., Garavaldi, A., Gasparini, P., Gatti, E., Masi, C., Mazzaglia, A., Moneta, E., Piasentier, E., Piochi, M., Pirastu, N., Predieri, S., Robino, A., Russo, F., Tesini, F.
Publikováno v:
In Food Quality and Preference July 2017 59:123-140
Autor:
Raffo, A., Baiamonte, I., Bucci, R., D'Aloise, A., Kelderer, M., Matteazzi, A., Moneta, E., Nardo, N., Paoletti, F., Peparaio, M.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology December 2014 59(2) Part 1:964-972
Autor:
Moneta e Credito
Publikováno v:
Moneta e Credito, Vol 69, Iss 276 (2017)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6933c9c478c04a909c16f2c0e2fb4d58
Autor:
Redazione Moneta e Credito
Publikováno v:
Moneta e Credito, Vol 68, Iss 269 (2015)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b7f14f0bd0e4344b7acac66d5d4608d
Publikováno v:
In Food Quality and Preference 2010 21(8):1034-1041
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Redazione Moneta e Credito
Publikováno v:
Moneta e Credito, Vol 67, Iss 267 (2014)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c47448cf203a459ca71255b02423524e
Autor:
Moneta e TAGLIACARNE
Publikováno v:
Moneta e Credito, Vol 19, Iss 75 (2014)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/37b8a97c9788413fa1c60f7fc13c9bc3
Autor:
Moneta e Credito
Publikováno v:
Moneta e Credito, Vol 40, Iss 157 (2013)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c77172ec7e941c8a91429a53b1f172c