Zobrazeno 1 - 10
of 504
pro vyhledávání: '"Monellin"'
Autor:
Jia, Luqiang, Tu, Tingyong, Huai, Qiangqiang, Sun, Jiaowen, Chen, Shanshan, Li, Xin, Shi, Zhongping, Ding, Jian
Publikováno v:
PLoS ONE. 7/18/2018, Vol. 13 Issue 7, p1-7. 7p.
Autor:
Jia, Luqiang1, Tu, Tingyong1, Huai, Qiangqiang1, Sun, Jiaowen1, Chen, Shanshan1, Li, Xin2, Shi, Zhongping1 zpshi@jiangnan.edu.cn, Ding, Jian1 dingjian@jiangnan.edu.cn
Publikováno v:
PLoS ONE. 10/05/2017, Vol. 12 Issue 10, p1-19. 19p.
Autor:
Leone, Serena1 serena.leone@unina.it, Picone, Delia1
Publikováno v:
PLoS ONE. 6/24/2016, Vol. 11 Issue 6, p1-19. 19p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biochimie. Nov2018, Vol. 154, p156-163. 8p.
Publikováno v:
Protein Expression & Purification. Mar2018, Vol. 143, p52-56. 5p.
Autor:
Maity, Hiranmay1, Reddy, Govardhan1 greddy@iisc.ac.in
Publikováno v:
Journal of Molecular Biology. Feb2018, Vol. 430 Issue 4, p465-478. 14p.
Autor:
Mascarenhas, Nahren Manuel1 mailnahren@gmail.com, Terse, Vishram L.2, Gosavi, Shachi2 shachi@ncbs.res.in
Publikováno v:
Journal of Physical Chemistry B. 2/15/2018, Vol. 122 Issue 6, p1876-1884. 9p.
Autor:
Ariana Saraiva, Conrado Carrascosa, Fernando Ramos, Dele Raheem, Sónia Pedreiro, Angelo Vega, António Raposo
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 10, p 1943 (2023)
Recently, customers have been keener to buy products manufactured using all-natural ingredients with positive health properties, but without losing flavor. In this regard, the objective of the current study is to review the consumption of brazzein an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/380e9f2d0cb14bcfb6835f03e16fcf8f