Zobrazeno 1 - 10
of 294
pro vyhledávání: '"Mondor, M"'
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing April 2015 94:20-28
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering March 2014 124:19-27
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering September 2013 118(1):108-116
Publikováno v:
In Journal of Environmental Management March 2012 95 Supplement:S165-S169
Autor:
Boye, J.I., Aksay, S., Roufik, S., Ribéreau, S., Mondor, M., Farnworth, E., Rajamohamed, S.H.
Publikováno v:
In Food Research International 2010 43(2):537-546
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Bioresource Technology January 2009 100(2):566-571
Autor:
Sánchez-Velázquez, OA, Mulero, M, Cuevas-Rodríguez, EO, Mondor, M, Arcand, Y, Hernández-Álvarez, AJ
Gastrointestinal digestion (GID) is a physiological process that transforms the stability, bioaccessibility and antioxidant activity (AOX) of polyphenols from blackberries (Rubus spp.). This study aimed to investigate the effect of the INFOGEST® GID
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::d0d8d211bdb88617f3006389b38589b2
Autor:
Sánchez‐Velázquez, OA, Ribéreau, S, Mondor, M, Cuevas‐Rodríguez, EO, Arcand, Y, Hernández‐Álvarez, AJ
Pulses are consumed worldwide with different processing methods, which may impact their digestibility, protein quality, and composition. This study aims to analyze the effect of extrusion, baking, and cooking on protein nutritional parameters; bioact
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::2ee82625fed6505449236846583bb656