Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Molnár, Helga"'
There is ample historical and scientifically proven information regarding the health benefits of spice paprika, including favourable physiological effects, anti-oxidant and anti-inflammatory properties. Nonetheless, even though it is consumed in smal
Externí odkaz:
https://library.oapen.org/handle/20.500.12657/49242
Autor:
Mörtl, Mária, Klátyik, Szandra, Molnár, Helga, Tömösközi-Farkas, Rita, Adányi, Nóra, Székács, András
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis April 2018 67:141-148
Autor:
Molnár, Helga, Bata-Vidács, Ildikó, Baka, Erzsébet, Cserhalmi, Zsuzsanna, Ferenczi, Sándor, Tömösközi-Farkas, Rita, Adányi, Nóra, Székács, András
Publikováno v:
In Food Control January 2018 83:131-140
Autor:
Molnár, Helga, Kónya, Éva, Zalán, Zsolt, Bata-Vidács, Ildikó, Tömösközi-Farkas, Rita, Székács, András, Adányi, Nóra
Publikováno v:
In Food Control January 2018 83:54-60
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.