Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Mollar de Elche"'
Publikováno v:
Agronomy, Vol 11, Iss 1, p 156 (2021)
Two pomegranate cultivars, Mollar de Elche, native to Spain, and Wonderful, the most widely cultivated pomegranate variety in the world, were studied in a commercial orchard in Sicily, and their phenological behavior was compared. During the developm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/67cea62a14fa42a08f51f58db2cd6598
Autor:
Luana Fernandes, José Alberto C. Pereira, Isabel Lopéz-Cortés, Domingo M. Salazar, Elsa C. D. Ramalhosa
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 53, Iss 4, Pp 397-406 (2015)
In the present work, we investigate how the degree of ripeness (low, low-medium, medium and medium-high) affects the physical and compositional changes, as well as antioxidant properties of pomegranate fruit (cv. Mollar de Elche). The skin, pellicle,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ed67b1986ed4489866a66cfca66a3c4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
electronico
ReDivia. Repositorio Digital del Instituto Valenciano de Investigaciones Agrarias
instname
ReDivia. Repositorio Digital del Instituto Valenciano de Investigaciones Agrarias
instname
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5844c8b3242aa45b74a31b31d3be5151
http://hdl.handle.net/20.500.11939/7923
http://hdl.handle.net/20.500.11939/7923
Autor:
Frutos C. Marhuenda-Egea, Ema Carina Rosas-Burgos, Francisca Hernández, Ángel A. Carbonell-Barrachina, Marina Cano-Lamadrid, Armando Burgos-Hernández
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition. 71:375-380
None of the health claims about pomegranate juices has been approved yet by European Food Safety Authority (EFSA). There is a general perception among consumers that organic foods are healthier, tastier, and more nutritive than the conventional produ
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Luana Fernandes, José Alberto C. Pereira, Isabel Lopéz-Cortés, Domingo M. Salazar, Elsa C. D. Ramalhosa
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology
Volume 53
Issue 4
Volume 53
Issue 4
In the present work, we investigate how the degree of ripeness (low, low-medium, medium and medium-high) affects the physical and compositional changes, as well as antioxidant properties of pomegranate fruit (cv. Mollar de Elche). The skin, pellicle,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.