Zobrazeno 1 - 10
of 171
pro vyhledávání: '"Molinier V"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bernard, P. *, Chevance, G., Kingsbury, C., Gervais, J., Baillot, A., Romain, A.J., Molinier, V., Gadais, T., Dancause, K.N.
Publikováno v:
In Science et Sports September 2021 36(4):327-329
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Splivallo R., Vahdatzadeh M., Maciá-Vicente J.G., Molinier V., Peter M., Egli S., Uroz S., Paolocci F., Deveau A.
Publikováno v:
Frontiers in microbiology 10:1437 (2019). doi:10.3389/fmicb.2019.01437
info:cnr-pdr/source/autori:Splivallo R.; Vahdatzadeh M.; Maciá-Vicente J.G.; Molinier V.; Peter M.; Egli S.; Uroz S.; Paolocci F.; Deveau A./titolo:Orchard Conditions and Fruiting Body Characteristics Drive the Microbiome of the Black Truffle Tuber aestivum/doi:10.3389%2Ffmicb.2019.01437/rivista:Frontiers in microbiology/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:10:1437
info:cnr-pdr/source/autori:Splivallo R.; Vahdatzadeh M.; Maciá-Vicente J.G.; Molinier V.; Peter M.; Egli S.; Uroz S.; Paolocci F.; Deveau A./titolo:Orchard Conditions and Fruiting Body Characteristics Drive the Microbiome of the Black Truffle Tuber aestivum/doi:10.3389%2Ffmicb.2019.01437/rivista:Frontiers in microbiology/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:10:1437
Truffle fungi are well known for their enticing aromas partially emitted by microbes colonizing truffle fruiting bodies. The identity and diversity of these microbes remain poorly investigated, because few studies have determined truffle-associated b
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::141aba5e5b4a63a23650533f49bb93ca
https://publications.cnr.it/doc/404263
https://publications.cnr.it/doc/404263
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.