Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"Molina MF"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
López-Molina MF; Food Colour & Quality Laboratory, Dept. Nutrition & Food Science. Facultad de Farmacia. Universidad de Sevilla, 41012-Sevilla, Spain., Rodríguez-Pulido FJ; Food Colour & Quality Laboratory, Dept. Nutrition & Food Science. Facultad de Farmacia. Universidad de Sevilla, 41012-Sevilla, Spain. Electronic address: rpulido@us.es., Mora-Garrido AB; Food Colour & Quality Laboratory, Dept. Nutrition & Food Science. Facultad de Farmacia. Universidad de Sevilla, 41012-Sevilla, Spain., González-Miret ML; Food Colour & Quality Laboratory, Dept. Nutrition & Food Science. Facultad de Farmacia. Universidad de Sevilla, 41012-Sevilla, Spain., Heredia FJ; Food Colour & Quality Laboratory, Dept. Nutrition & Food Science. Facultad de Farmacia. Universidad de Sevilla, 41012-Sevilla, Spain.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Oct 20; Vol. 464 (Pt 2), pp. 141708. Date of Electronic Publication: 2024 Oct 20.