Zobrazeno 1 - 10
of 250
pro vyhledávání: '"Molin Göran"'
Autor:
Axling Ulrika, Olsson Crister, Xu Jie, Fernandez Céline, Larsson Sara, Ström Kristoffer, Ahrné Siv, Holm Cecilia, Molin Göran, Berger Karin
Publikováno v:
Nutrition & Metabolism, Vol 9, Iss 1, p 105 (2012)
Abstract Background Type 2 diabetes is associated with obesity, ectopic lipid accumulation and low-grade inflammation. A dysfunctional gut microbiota has been suggested to participate in the pathogenesis of the disease. Green tea is rich in polypheno
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b0a2bb7876b34bee93791751480f4d73
Publikováno v:
BMC Complementary and Alternative Medicine, Vol 11, Iss 1, p 8 (2011)
Abstract Background Ischemia-reperfusion (I/R) in the intestines is an inflammatory condition which activates leukocytes and reactive oxygen species (ROS) and leads to lipid peroxidation and DNA damage. Bilberry and chokeberry fruits are rich sources
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e49ace52d9f048ce9ce021cbd7665d4e
Publikováno v:
BMC Gastroenterology, Vol 6, Iss 1, p 31 (2006)
Abstract Background Pathogenesis of inflammatory bowel disease is thought to be through different factors and there is a relationship between the gut flora and the risk of its development. Probiotics can manipulate the microflora in chronic inflammat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da190814d6104a65b5647065e7e994e5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xu, Jie1 (AUTHOR) susie_jie.xu@food.lth.se, Molin, Göran1 (AUTHOR) goran.molin@food.lth.se, Davidson, Sanna2,3 (AUTHOR) sanna.davidson@med.lu.se, Roth, Bodil2,3 (AUTHOR) bodil.roth@med.lu.se, Sjöberg, Klas2,3 (AUTHOR) klas.sjoberg@med.lu.se, Håkansson, Åsa2 (AUTHOR) asa.hakansson@food.lth.se
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Jul2023, Vol. 24 Issue 13, p10899. 11p.
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods October 2015 18 Part A:275-288
Publikováno v:
In Clinical Nutrition August 2015 34(4):719-726
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.