Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"Mokaber-Esfahani M"'
Autor:
Rahmati M; Department of Chemistry, Faculty of Science, Gonbad Kavous University, Gonbad Kavous, Iran., Eghbali S; Department of Pharmacognosy and Traditional Pharmacy, School of Pharmacy, Birjand University of Medical Sciences, Birjand, Iran., Mokaber-Esfahani M; Department of Chemistry, Faculty of Science, Gonbad Kavous University, Gonbad Kavous, Iran., Taleghani A; Department of Chemistry, Faculty of Science, Gonbad Kavous University, Gonbad Kavous, Iran.
Publikováno v:
Natural product research [Nat Prod Res] 2024 Jun 22, pp. 1-7. Date of Electronic Publication: 2024 Jun 22.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Roshandel-Hesari N; Department of Chemistry, Faculty of Science, Gonbad Kavous University, P.O. Box 163, Gonbad Kavous, Iran., Mokaber-Esfahani M; Department of Chemistry, Faculty of Science, Gonbad Kavous University, P.O. Box 163, Gonbad Kavous, Iran. Electronic address: m_mokaber@gonbad.ac.ir., Taleghani A; Department of Chemistry, Faculty of Science, Gonbad Kavous University, P.O. Box 163, Gonbad Kavous, Iran., Akbari R; Department of Chemistry, Faculty of Science, Gonbad Kavous University, P.O. Box 163, Gonbad Kavous, Iran.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2022 Dec 01; Vol. 396, pp. 133650. Date of Electronic Publication: 2022 Jul 08.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
AKBULUT, Hatice Feyza1 haticefeyza@selcuk.edu.tr
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2024, Vol. 49 Issue 4, p669-681. 13p.
Autor:
Zi-Jing Guan1 (AUTHOR), Wang-Wei Zhang1 (AUTHOR), Jing-Jing Wang1 (AUTHOR), Kiran Thakur1,2 (AUTHOR), Fei Hu1 (AUTHOR), Jian-Guo Zhang1,2 (AUTHOR) zhangjianguo@hfut.edu.cn
Publikováno v:
Current Topics in Nutraceutical Research. May2024, Vol. 22 Issue 2, p657-671. 15p. 2 Black and White Photographs, 1 Diagram, 3 Charts, 6 Graphs.
Autor:
Arvanaghi, Mona1 (AUTHOR), Javadi, Afshin2,3 (AUTHOR) javadi@iaut.ac.ir, Afshar Mogaddam, Mohammad Reza4,5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Separation Science. Oct2023, Vol. 46 Issue 20, p1-13. 13p.