Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Mojoli G"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Proceedings of the Conference: Design, Automation & Test in Europe; 2/23/1998, p89-95, 7p
Publikováno v:
Journal of Food Quality; 1991, Vol. 14 Issue 6, p497-512, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Tectonophysics
Tectonophysics, Elsevier, 2016, 679 (3), pp.88-101. ⟨10.1016/j.tecto.2016.04.021⟩
Tectonophysics, Elsevier, 2016, 679 (3), pp.88-101. ⟨10.1016/j.tecto.2016.04.021⟩
International audience; Gelatine is extensively used as analogue material for the easiness to tune its physical and rheological properties. The addition of salt to gelatine is generally adopted to increase the density of the material, improving the s