Zobrazeno 1 - 10
of 190
pro vyhledávání: '"Moisture extraction"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 2, Pp 94-98,181 (2023)
Objective: This study aimed to resolve the interactions among the material dehydration, temperature and humidity of dry medium, and the energy consumption. Methods: The dehydration characteristics, temperature and humidity evolution of dry medium,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/541ba560afe5453d9224e60697e77f75
Publikováno v:
The Indian Journal of Agricultural Sciences, Vol 93, Iss 1 (2023)
Field experiments were conducted during rainy (kharif) season, 2015 and 2016 to assess the impact of land configurations and nutrient management on Bt cotton (Gossypium herbaceum L.) at College Farm, College of Agriculture, Rajendranagar, Professor J
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/39542f97fb6345898c30b87246fe8ee2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Energy Nexus, Vol 5, Iss , Pp 100053- (2022)
A humongous amount of food goes to waste yearly. The use of renewable energy sources is encouraged to reduce global warming. Food waste as a source of energy and water as a food-water-energy nexus has shown to be a viable source of renewable energy.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d67d0521757148de9a17019603528de7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 6, Iss 2, Pp 370-378 (2018)
The article is devoted to the dynamics of sunflower cake drying in a fundamentally new acousto-convective way. Unlike the traditional (thermo-convective) method, the method proposed allows extracting moisture from porous materials without supplying
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f3dea8d31864499580a3b22dc1c7327c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.