Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Moirangthem Kamaljit"'
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing December 2024 148:62-71
Autor:
Ramakrishna, Priya, Duarte, Paola Ruiz, Rance, Graham A., Schubert, Martin, Vordermaier, Vera, Vu, Lam Dai, Murphy, Evan, Barro, Amaya Vilches, Swarup, Kamal, Moirangthem, Kamaljit, Jørgensen, Bodil, van de Cotte, Brigitte, Goh, Tatsuaki, Lin, Zhefeng, Voβ, Ute, Beeckman, Tom, Bennett, Malcolm J., Gevaert, Kris, Maizel, Alexis, De Smet, Ive
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2019 Apr . 116(17), 8597-8602.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26703545
Autor:
Moirangthem, Kamaljit1 (AUTHOR), Jenkins, David2 (AUTHOR), Ramakrishna, Priya3,4 (AUTHOR), Rajkumari, Ranjana5 (AUTHOR), Cook, David2 (AUTHOR) david.cook@nottingham.ac.uk
Publikováno v:
Journal of the Institute of Brewing. 2020, Vol. 126 Issue 1, p35-45. 11p.
Publikováno v:
Journal of Food Science and Technology. 56:273-280
Processing methods involved in value addition to pigmented broken rice, a milling by-product may affect the nutraceutical qualities. Hence the effect of pulverisation and toasting on nutraceutical content in brown rice flours of red and black rice va
Publikováno v:
Biofuels (17597269); Aug2022, Vol. 13 Issue 7, p815-822, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biofuels (17597269); Jul2022, Vol. 13 Issue 6, p727-734, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Moirangthem, Kamaljit
Non-food lignocellulosic biomass is the most abundantly available raw material. Utilising it for biorefinery purposes not only circumnavigates the food vs fuel debate, but is also important for a complete move to a fossil fuel free society. Some of t
Externí odkaz:
https://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.740697
Publikováno v:
Irish Food; 2022, Issue 3, p26-27, 2p