Zobrazeno 1 - 10
of 456
pro vyhledávání: '"Mohebodini, H."'
Publikováno v:
In Poultry Science May 2024 103(5)
Publikováno v:
In Poultry Science March 2021 100(3)
Autor:
Yarmohammadi Barbarestani, S., Jazi, V., Mohebodini, H., Ashayerizadeh, A., Shabani, A., Toghyani, M.
Publikováno v:
In Livestock Science March 2020 233
Publikováno v:
In Poultry Science December 2019 98(12):6797-6807
Publikováno v:
In Livestock Science November 2019 229:13-21
Publikováno v:
In Poultry Science 1 November 2019 98(11):5648-5660
Autor:
Ashayerizadeh A; Department of Animal Science, School of Agriculture, Shiraz University, Shiraz 71441-65186, Iran., Jazi V; School of Agriculture and Food Sustainability, The University of Queensland, Gatton Campus, Gatton, QLD 4343, Australia., Sharifi F; Central Queensland Innovation and Research Precinct (CQIRP), Institute for Future Farming Systems, Central Queensland University, Rockhampton, QLD 4701, Australia., Toghyani M; Department of Animal Science, Isfahan (Khorasgan) Branch, Islamic Azad University, Isfahan 81551-39999, Iran., Mohebodini H; Department of Animal Sciences, University of Mohaghegh Ardabili, Ardabil 56199-11367, Iran., Kim IH; Department of Animal Biotechnology, Dankook University, Cheonan 330-714, Choongnam, Republic of Korea., Roura E; Centre for Nutrition and Food Sciences, Queensland Alliance for Agriculture and Food Innovation, The University of Queensland, Brisbane, QLD 4072, Australia.
Publikováno v:
Animals : an open access journal from MDPI [Animals (Basel)] 2024 Sep 27; Vol. 14 (19). Date of Electronic Publication: 2024 Sep 27.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maqsoudlou A; Faculty of Food Science and Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran., Assadpour E; Faculty of Food Science and Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran., Mohebodini H; Department of Animal Science and Food Science, University of Mohaghegh Ardabili, Ardabil, Iran., Jafari SM; Faculty of Food Science and Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran.
Publikováno v:
Critical reviews in food science and nutrition [Crit Rev Food Sci Nutr] 2022; Vol. 62 (12), pp. 3208-3231. Date of Electronic Publication: 2020 Dec 28.