Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Mohd Asri M.A."'
Publikováno v:
Food Research. 6:43-48
Nutritional enhancement of mature coconut water was developed using mixed culture fermentation of Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus brevis. The fermented mature coconut water (FMCW) was subsequently formulated to produce a palatable ferment
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.