Zobrazeno 1 - 10
of 328
pro vyhledávání: '"Mohammadifar Mohammad Amin"'
Autor:
Hashemi Marjan M., Aminlari Mahmoud, Forouzan Mehdi M., Moghimi Esmaeel, Tavana Maryam, Shekarforoush Shahram, Mohammadifar Mohammad Amin
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 68, Iss 1, Pp 33-43 (2018)
Nowadays demand for food products made by natural sources is rising so fast. In this work Lysozyme (Lyz) was conjugated with gum Arabic (GA) in order to be applied in mayonnaise, at which the presence of both preservative and emulsifier is essential.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc3e00dbdd644d949e3fefda1ffbbf80
Autor:
Saricaoglu, Beyza, Yılmaz, Hilal, Gultekin Subasi, Busra, Mohammadifar, Mohammad Amin, Capanoglu, Esra
Publikováno v:
In Food Structure October 2024 42
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids February 2025 159
Autor:
Altay, Ipek, Kominami, Yuri, Queiroz, Lucas Sales, Huppertz, Thom, Sloth, Jens J., Mohammadifar, Mohammad Amin
Publikováno v:
In International Dairy Journal January 2025 160
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 December 2024 460 Part 1
Publikováno v:
In International Dairy Journal August 2024 155
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 July 2024 445
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules March 2024 260 Part 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Dairy Journal October 2023 145