Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Mohammadi Moghaddam, Toktam"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mohammadi-Moghaddam, Toktam1 Mohammadimoghaddam@yahoo.com, Firoozzare, Ali2, Kariminejad, Mohaddeseh1, Sorahi, Maryam1, Tavakoli, Zahra1
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2020, Vol. 23 Issue 1, p2005-2019. 15p.
Autor:
Estaji, Mohsen1, Mohammadi-Moghaddam, Toktam2 Mohammadimoghaddam@yahoo.com, Gholizade-Eshan, Leila3, Firoozzare, Ali4, Hooshmand-Dalir, Moosa-Al-Reza1
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2020, Vol. 23 Issue 1, p1979-1992. 14p.
Autor:
Mohammadi-Moghaddam, Toktam1 Mohammadimoghaddam@yahoo.com, Firoozzare, Ali2, Shamspour, Narges1
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2020, Vol. 23 Issue 1, p1792-1803. 12p.
Autor:
Mohammadi-Moghaddam, Toktam1 Mohammadit1@nums.ac.ir, Firoozzare, Ali2, Parak, Zahra3, MohammadNia, Mohaddese4
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2020, Vol. 23 Issue 1, p665-676. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mahmoodi, Zohre, Zendeboodi, Fatemeh, Mortazavian, Amir Mohammad, Farhoodi, Mehdi, Mofid, Vahid, Mohammadi Moghaddam, Toktam, Mehraban Sang Atash, Masoome
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology; Feb2022, Vol. 75 Issue 1, p214-238, 25p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.