Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Mohammad Fuzail"'
Publikováno v:
ACS Omega, Vol 5, Iss 6, Pp 2843-2855 (2020)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db924d6e128f4a0aab88881545db3b1c
Publikováno v:
Materials Research Express, Vol 7, Iss 1, p 015077 (2020)
A novel, titanium dioxide nano bio-adsorbent (TiO _2 L) based on Ananas comosus leaf extract was developed by sol-gel route and was subsequently used to decolorize toxic non-biodegradable basic dye Victoria blue (VB) from the aqueous solution. Severa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/45e53d07c54646b4b22c97bc79458af9
Autor:
Siddiqui, Mohammad Fuzail, Khan, Suhail Ayoub, Hussain, Daud, Tabrez, Unsha, Ahamad, Irshad, Fatma, Tasneem, Khan, Tabrez Alam
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products February 2022 176
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry January 2020 60
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Environmental Progress & Sustainable Energy. 41
Autor:
Hussain, Daud1 (AUTHOR), Siddiqui, Mohammad Fuzail1 (AUTHOR), Shirazi, Zeenat1 (AUTHOR), Khan, Tabrez Alam1 (AUTHOR) takhan501@yahoo.com
Publikováno v:
Environmental Progress & Sustainable Energy. Jul2022, Vol. 41 Issue 4, p1-14. 14p.
Autor:
Irshad Ahamad, Mohammad Fuzail Siddiqui, Tasneem Fatma, Tabrez Alam Khan, Daud Hussain, Unsha Tabrez, Suhail Ayoub Khan
Publikováno v:
Industrial Crops and Products. 176:114301
In present study, H3PO4–activated sugarcane bagasse carbon-based composite with Al(OH)3, was prepared and characterized by Brunauer-Emmett-Teller (BET), Fourier Transform infrared spectroscopy (FTIR), X-ray diffraction (XRD), scanning electron micr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.