Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Mohamedshah, Zulfiqar"'
Formation of cereal protein disulfide-linked stable matrices by apigeninidin, a 3-deoxyanthocyanidin
Autor:
Schmidt, Leigh C.R., Ozturk, Oguz K., Young, Jennifer, Bugusu, Betty, Li, Min, Claddis, Dennis, Mohamedshah, Zulfiqar, Ferruzzi, Mario, Hamaker, Bruce R.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2023 404 Part B
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition June 2020 4 Supplement 2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mohamedshah Z; Plants for Human Health Institute, North Carolina State University, Kannapolis, NC, USA. mferruz@ncsu.edu., Chadwick-Corbin S, Wightman JD, Ferruzzi MG
Publikováno v:
Food & function [Food Funct] 2020 Jul 01; Vol. 11 (7), pp. 6433-6445. Date of Electronic Publication: 2020 Jul 02.