Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "Modi, Vinod"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 10 of 92 pro vyhledávání: '"Modi, Vinod"'
1
Akademický článek
Effect of carbonation and ultrasonication assisted hybrid drying techniques on physical properties, sorption isotherms and glass transition temperature of banana (Musa) peel powder
Autor: Kaur, Mandeep, Modi, Vinod Kumar, Sharma, Harish Kumar
Publikováno v: In Powder Technology January 2022 396 Part A:519-534
Zobrazit plný text záznamu
2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
3
Akademický článek
Design optimization and comparative analysis of hypoallergenic muffins to wheat muffins and nutritive improvement using Moringa leaves powder.
Autor: Rustagi, Shivani, Khan, Sheeba, Jain, Tanu, Singh, Ranjana, Modi, Vinod Kumar
Publikováno v: Nutrition & Food Science; 2024, Vol. 54 Issue 1, p71-85, 15p
Zobrazit plný text záznamu
4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
5
Akademický článek
Dynamical Analysis for Task Configuration of Redundant Flexible Space Manipulator on Space Platform
Autor: Komats, Tadashi, Modi, Vinod J.
Publikováno v: In IFAC Proceedings Volumes June 2004 37(6):363-368
Zobrazit plný text záznamu
6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
7
Akademický článek
DYNAMICS AND CONTROL OF FLEXIBLE MULTIBODY SYSTEMS: PART I: GENERAL FORMULATION WITH AN ORDER N FORWARD DYNAMICS
Autor: NAGATA, TAKASHI *, MODI, VINOD J., MATSUO, HIROKI
Publikováno v: In Acta Astronautica 2001 49(11):581-594
Zobrazit plný text záznamu
8
Akademický článek
Dynamics and control of flexible multibody systems: Part II: simulation code and parametric studies with nonlinear control
Autor: Nagata, Takashi *, J. Modi, Vinod, matsuo, Hiroki
Publikováno v: In Acta Astronautica 2001 49(11):595-610
Zobrazit plný text záznamu
9
Akademický článek
Control of flow separation from leading edge of a shallow rectangular cylinder through momentum injection
Autor: Kubo, Yoshinobu *, Yukoku, Eijirou, J. Modi, Vinod, Yamaguchi, Eiki, Kato, Kusuo, Kawamura, Shin-ichi
Publikováno v: In Journal of Wind Engineering & Industrial Aerodynamics 1999 83(1):503-514
Zobrazit plný text záznamu
10
Akademický článek
EFFECT OF CARRAGEENAN AND OAT FLOUR ON STORAGE CHARACTERISTICS OF FRIED MUTTON KOFTA.
Autor: MODI, VINOD KUMAR1 vinodanshumodi@yahoo.com, YASHODA, KATTERA PEMMAIAH1, BHASKAR, NARAYAN1, MAHENDRAKAR, NAMDADEV SUBBANNA2
Publikováno v: Journal of Food Processing & Preservation. Dec2009, Vol. 33 Issue 6, p763-776. 14p. 3 Charts, 3 Graphs.
Zobrazit plný text záznamu
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Další »
  • [10]

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 72 Akademické články
  • 13 Časopisy
  • 5 Konferenční materiály
  • 6 flour
  • 6 sewage sludge
  • 4 agriculture
  • 4 banana peel
  • 4 fat
  • 4 fertilizers
  • 4 hunter colour
  • 4 meat
  • 4 tethered satellites
  • 3 binders
  • 3 color
  • 3 colour
  • 3 health
  • 3 microbial quality
  • 3 mutton
  • 3 oat flour
  • 3 optimisation
  • 3 quality
  • 3 rancidity
  • 3 sausage
  • 3 sensory quality
  • 3 stability
  • 3 wheat products
  • 2 abscisic acid
  • 2 algorithms
  • 2 artificial satellites
  • 2 bacteria
  • 2 baking industry
  • 2 buckwheat
  • 2 carotenoid
  • 2 carotenoids
  • 2 cereal foods
  • 2 chickpea
  • 2 cicer arietinum
  • 2 colour changes
  • 2 cycloheximide
  • 2 damping (mechanics)
  • 2 drying
  • 2 drying kinetics
  • 2 egg yolk
  • 2 fatty acid composition
  • 2 fatty acids
  • 2 fertilizer value
  • 2 foods
  • 2 fructose
  • 2 fruit ripening
  • 2 functional food
  • 2 fuzzy logic
  • 2 glass transition
  • 2 gluconeogenesis
  • 16 springer nature
  • 10 elsevier b.v.
  • 6 sage publications, ltd.
  • 6 springer (india)
  • 6 springer india
  • 5 elsevier ltd
  • 5 wiley-blackwell
  • 3 asme
  • 3 hindawi limited
  • 2 american society of civil engineers
  • 2 emerald publishing limited
  • 2 jsme
  • 1 american astronautical soc
  • 1 american chemical society
  • 1 blackwell publishing
  • 1 elsevier
  • 1 frontiers media s. a
  • 1 frontiers media s.a.
  • 1 frontiers media sa
  • 1 japan society of mechanical engineers
  • 1 publ by ieee
  • 1 publ by society of photo-optical instrumentation engineers
  • 1 wiley-blackwell publishing, inc
  • 1 宇宙科学研究所
  • 14 current microbiology
  • 8 environmental pollution
  • 6 journal of food science & technology
  • 6 journal of food science and technology
  • 6 journal of food science and technology-mysore
  • 6 journal of vibration & control
  • 3 acta astronautica
  • 3 frontiers in nutrition
  • 3 journal of food processing & preservation
  • 3 powder technology
  • 2 applied microbiology & biotechnology
  • 2 applied microbiology and biotechnology
  • 2 archives of microbiology
  • 2 international journal of food science & technology
  • 2 journal of aerospace engineering
  • 2 journal of wind engineering & industrial aerodynamics
  • 2 nutrition & food science
  • 2 physiologia plantarum
  • 1 american society of mechanical engineers, fluids engineering division (publication) fed
  • 1 american society of mechanical engineers, pressure vessels and piping division (publication) pvp
  • 1 ifac proceedings volumes
  • 1 ifac-papersonline
  • 1 international journal of food science and technology
  • 1 international journal of peptide & protein research
  • 1 journal of agricultural & food chemistry
  • 1 journal of biosciences
  • 1 journal of food processing and preservation
  • 1 journal of the astronautical sciences
  • 1 journal of thoracic and cardiovascular surgery
  • 1 nippon kikai gakkai ronbunshu, b hen/transactions of the japan society of mechanical engineers, part b
  • 1 nippon kikai gakkai ronbunshu, c hen/transactions of the japan society of mechanical engineers, part c
  • 1 proceedings of spie - the international society for optical engineering
  • 1 proceedings of the u.s. national congress of applied mechanics
  • 1 sice '90. proceedings of the 29th sice annual conference--volume ii
  • 1 transactions of the japan society of mechanical engineers series b
  • 1 平成14年度アストロダイナミクスシンポジウム:講演後刷り集 = isas proceedings of 12th workshop on astrodynamics and flight mechanics 2002: a collection of technical papers
  • 26 Complementary Index
  • 18 Supplemental Index
  • 10 Science Citation Index Expanded
  • 9 Academic Search Ultimate
  • 8 Scopus®
  • 7 ScienceDirect
  • 7 MEDLINE
  • 4 GreenFILE
  • 2 OpenAIRE
  • 1 Business Source Ultimate

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......