Zobrazeno 1 - 10
of 925
pro vyhledávání: '"Modern viticulture"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agronomy, Vol 11, Iss 11, p 2359 (2021)
Conservative and sustainable soil management in vineyards is an approach of primary importance not only for the yield (tons per hectare) and grapes’ quality (primary and secondary metabolites), but also for the greater preservation of the ecosystem
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/87a097fdf87d438e9acea9da516389f5
Publikováno v:
Agronomy, Vol 11, Iss 2359, p 2359 (2021)
Conservative and sustainable soil management in vineyards is an approach of primary importance not only for the yield (tons per hectare) and grapes’ quality (primary and secondary metabolites), but also for the greater preservation of the ecosystem
Publikováno v:
Scientific Works of North Caucasian Federal Scientific Center of Horticulture, Viticulture, Wine-making. 24:25-31
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Clingeleffer, P.
Publikováno v:
In Encyclopedia of Agriculture and Food Systems 2014:277-288
Autor:
Carlos M. Lopes, José Mariano Escalona, Margarida Vaz, Hipólito Medrano, J. M. Costa, Ricardo Egipto, Maria Manuela Chaves
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC)-FCT-Sociedade da Informação
instacron:RCAAP
Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC)-FCT-Sociedade da Informação
instacron:RCAAP
Water is now considered the most important but vulnerable resource in the Mediterranean region. Nevertheless, irrigation expanded fast in the region (e.g. South Portugal and Spain) to mitigate environmental stress and to guarantee stable grape yield
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
P. Clingeleffer
The terroir concept has evolved in European viticulture over a number of centuries. It provides a link between the sensory attributes of wine, consumer expectations and the environmental conditions in which the grapes are grown. Globalization of the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3e9585c9f1eda7a1f57f85858f48e511
https://doi.org/10.1016/b978-0-444-52512-3.00157-1
https://doi.org/10.1016/b978-0-444-52512-3.00157-1