Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Moczkowska Małgorzata"'
Publikováno v:
Journal of Veterinary Research, Vol 61, Iss 1, Pp 59-67 (2017)
Tenderness is the most important characteristic of meat, determining consumer approval. There are numerous methods of its improvement, although of diverse effectiveness. addition of vitamin D3 to the feed for a short period before slaughter (7–10 d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1129139ab6a743168be53504eba397b8
Autor:
Moczkowska, Malgorzata, Karp, Sabina, Horbanczuk, Olaf K., Hanula, Monika, Wyrwisz, Jaroslaw, Kurek, Marcin A.
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing November 2020 124:33-47
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids May 2019 90:105-112
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food science and technology international = Ciencia y tecnologia de los alimentos internacional. 26(1)
This study aims to define the changes in the quality of bakery products depending on the β-glucan source and its contribution using bake-off technology. The examined bread was enriched with a 10% addition of oat flour, barley flour, oat fibre prepar
Publikováno v:
Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy. Sep2015, Vol. 59 Issue 3, p361-367. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.