Zobrazeno 1 - 10
of 96
pro vyhledávání: '"Mo RunHong"'
Publikováno v:
Food Production, Processing and Nutrition, Vol 6, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract Drying techniques are being used more and more to extend the shelf life of industrial products. Drying could influnce the content of phenolics in food and their antioxidant activity. This study estimated the effects of different drying metho
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b354b87c3d2c44d5913c7d659e575bbd
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 20, Iss , Pp 101037- (2023)
The analysis of the phenolic profile in the walnut pellicle (WP) and its exploitability can help to promote the valorization of the industrial waste from walnut production. Three forms of 33 monomeric phenols in WPs were quantified based on our previ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/550e2b75bf4e4a5aaad65ce52675a35a
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 October 2024 23
Autor:
Li, Qingyang, Zhu, Wei, Sun, Shiman, Cui, Maokai, Zhang, Wei, Shu, Jinping, Mo, Runhong, Tang, Fubin, Guo, Yirong, Liu, Yihua
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 October 2024 23
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 December 2024 460 Part 1
Autor:
Li, Qingyang, Mo, Runhong, Wang, Ruohui, Ni, Zhanglin, Zheng, Yuewen, Han, Yongxiang, Wu, Shutian, Tang, Fubin, Yuan, Xinyue *, Liu, Yihua *
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis April 2022 107
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wu, Shutian, Shen, Danyu, Wang, Ruohui, Li, Qingyang, Mo, Runhong, Zheng, Yuewen, Zhou, Ye, Liu, Yihua
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 July 2021 350
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhou, Lingyuan, Zhang, Wei, Li, Qingyang, Cui, Maokai, Shen, Danyu, Shu, Jinping, Mo, Runhong, Liu, Yihua
Publikováno v:
Foods; Apr2024, Vol. 13 Issue 7, p974, 13p