Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"Mlayah B"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Koetsier, M. J., Visser, J, Iancu, S. L., Kabel, M. A., Frommhagen, M., Gruppen, H., Lange, H., Crestini, C, Benjelloun-Mlayah, B.
The present invention relates to fungal enzymes, more in particular of polyphenoloxidases (PPOs), and is based on a newly discovered enzymatic activity of a class of PPOs, i.e. de-methylation of R-substituted mono- or di-methoxyphenolsuch as present
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::26bb576609ccc1b2a71d0e954585139e
http://hdl.handle.net/10281/323404
http://hdl.handle.net/10281/323404
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
MORGANTI P, CAREZZI F, BENJELLOUN-MLAYAH B, WALKER S J, BROOKER A D M, VACCARO M, SCIALLA S, CRESTINI C, LANGE H, BARTZOKA E
The present invention relates to a consumer good product comprising: (a) a composition comprising or consisting of a mixture of: (i) chitin nanofibrils; (ii) lignin or a derivative thereof; and (iii) optionally, at least one polymer or co-polymer; an
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1299::466c766439970e353ed06c47690f51d1
http://hdl.handle.net/10281/323400
http://hdl.handle.net/10281/323400
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Wheat straw lignin extracted by the CIMV process using organic acid media was analysed by Steric Exclusion Chromatography (SEC), 13C NMR spectroscopy, infrared ATR and Gas Chromatography (GC) to clarify the structure and reactivity of lignin. Lignin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7bc7a304fcb0579247a717153c64b265
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.