Zobrazeno 1 - 10
of 270
pro vyhledávání: '"Mizuhopecten yessoensis"'
Publikováno v:
Fishes, Vol 9, Iss 10, p 389 (2024)
To investigate the effects of predation by the paddle crab Charybdis japonica on the culture and survival of scallops (Mizuhopecten yessoensis) during bottom culture, we investigated the behavioral characteristics of three sizes (small, medium, and l
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cbce696ee89a4394b801fee65351278b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 15, Pp 58-65 (2022)
To investigate the effect of endogenous protease on the texture of Yesso scallop muscle during cold storage, the texture and protein change related indexes of Yesso scallop muscle was measured during 4 ℃ cold storage 7 d with a purpose to identify
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6ea49504c9e74d1a8fe28eb4056669c6
Publikováno v:
Aquaculture Reports, Vol 30, Iss , Pp 101606- (2023)
Knowledge of dietary composition is crucial for understanding the trophic ecology of a mariculture species and the available food in aquafarms, which is fundamental for assessing ecosystem health status and determining ecological response to ecosyste
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be994d4741624d138b5c0f25cce06c9c
Autor:
P. A. Dulenina, A. A. Dulenin
Publikováno v:
Известия ТИНРО, Vol 201, Iss 3, Pp 533-546 (2021)
Settlements of yesso scallop Mizuhopecten yessoensis in the northwestern Tatar Strait (within the waters of Khabarovsk Region) are considered on the data of scuba (< 20 m depth) and dredge (> 20 m depth) surveys conducted in 2001–2018. To 2018, onl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f269153c48cc46429c886768bfe81d9d
Autor:
Xinyao Zeng, Dexin Jiao, Xiaona Yu, Lihang Chen, Ying Sun, Aoran Guo, Chen Zhu, Jinshan Wu, Jingsheng Liu, Huimin Liu
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 15, Iss , Pp 100438- (2022)
This study aimed to explore the effect of ultra-high pressure (UHP) treatment (100–500 MPa, 5 min, 15 ± 1 ℃) on the relationship between endogenous proteases and protein degradation of Yesso scallop (Mizuhopecten yessoensis) adductor muscle duri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d0a75c98cfc40f489cfdc9fa65de263
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
V. A. Luchin, N. I. Grigoryeva
Publikováno v:
Известия ТИНРО, Vol 200, Iss 1, Pp 168-183 (2020)
The water temperature influence on timing of spawning and the spat settling is considered for yesso scallop (Mizuhopecten (=Patinopecten) yessoensis Jay, 1857) in the Minonosok Bay (Posyet Bay, Peter the Great Bay) on the data of observations in 1970
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7a1e1122e4c46058ba8475398522d99
Publikováno v:
Известия ТИНРО, Vol 197, Iss 2, Pp 208-218 (2019)
Yesso scallop Mizuhopecten yessoensis is the main object of aquaculture in Primorye with annual yield measured in hundreds ton. However, further development of its farming could be restricted by lack of the spat. Availability of the spat imported fro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88f7af1eb17a477caedc8a5f4b8da71e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.