Zobrazeno 1 - 10
of 112
pro vyhledávání: '"Mizani, M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aaronson, Michael, Alford, Kelly, Awad, Ahmed, Bhat, Premila, Broumand, Varshab, Calhoun, Wesley, Darwish, Riad, Dua, Sohan, Dukes, Carl, Erinle, Ayodele, Hadley, Alexander, Hsieh, John, Kashif, Mohammad, Kopyt, Nelson, Kumar, Jayant, Kusnir, Jorge, Lee, Jean, Maasarani, Essam, Miller, Richard, Mizani, M. Reza, Navarro, Jesus, Podoll, Amber, Pohlman, Thomas, Rivers, Denise, Robinson, Derrick, Rich, Lisa, Shirazian, Shayan, Silva, Arnold, Smith, Mark, Topf, Joel, Tumlin, James, Ungar, Scott, Zeig, Steven, Fishbane, Steven, Mathur, Vandana, Germain, Michael J., Bhaduri, Sarbani, Munera, Catherine, Spencer, Robert H., Menzaghi, Frédérique
Publikováno v:
In Kidney International Reports May 2020 5(5):600-610
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Optimization of probiotic lactobacillus casei ATCC 334 production using date powder as carbon source
Publikováno v:
Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 18, Iss 2, Pp 273-282 (2012)
This study was conducted to optimize culture conditions for economic production of a probiotic bacterium, Lactobacillus casei ATCC 334, in which palm date powder was applied for the first time as a low-cost main carbon source. The effect of eleven fa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b475128089e640c38745c4dd2c77f266
Publikováno v:
Irish Journal of Agricultural and Food Research, 2010 Jan 01. 49(2), 165-170.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41219182
Autor:
Mizani, M. A., Baykal, N.
Publikováno v:
Journal of Medical Ethics, 2007 Dec 01. 33(12), 695-698.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/27719990
Publikováno v:
Keshkaran, M, Mizani, M, Mousavi, MA E, Mohammadifar, MA & Azizinejad, R 2022, ' بهینه سازی شرایط استخراج بربرین از زرشک بی دانه و ریزپوشانی عصاره آن به روش الحاق (Astragalus rahensis) ترکیبی با استفاده از ژلاتین/ کتیرا ', Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology, vol. 17, no. 1, pp. 111-122 . https://doi.org/10.52547/nsft.17.1.111
Background and Objectives: Berberis vulgaris, an Iranian native plant, includes valuable compounds such as berberine with therapeutic, health-promoting and nutritional effects. However, major parts of this plant are discarded as wastes. The major aim
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1202::e90ff7b9c1785b8c49e1c139b72ebbf7
https://orbit.dtu.dk/en/publications/705590be-1b9e-408e-ac02-70eab45673cb
https://orbit.dtu.dk/en/publications/705590be-1b9e-408e-ac02-70eab45673cb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.