Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Miyamura, Naohiro"'
Autor:
Miyamura, Naohiro, Iida, Yuko, Kuroda, Motonaka, Kato, Yumiko, Yamazaki, Junko, Mizukoshi, Toshimi, Miyano, Hiroshi
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering September 2015 120(3):311-314
Autor:
Ohsu, Takeaki, Amino, Yusuke, Nagasaki, Hiroaki, Yamanaka, Tomohiko, Takeshita, Sen, Hatanaka, Toshihiro, Maruyama, Yutaka, Miyamura, Naohiro, Eto, Yuzuru
Publikováno v:
In Journal of Biological Chemistry 8 January 2010 285(2):1016-1022
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Lists of the most popular or delicious dishes in the world always include Thai food. Sriracha sauce has gone from a dipping sauce made in a small town in Thailand to become a recognizable flavor in cuisine worldwide. With a reputation of being hot an
Autor:
Mark Schatzker
A lively argument from an award-winning journalist proving that the key to reversing America's health crisis lies in the overlooked link between nutrition and flavor: “The Dorito Effect is one of the most important health and food books I have read