Zobrazeno 1 - 10
of 74
pro vyhledávání: '"Miyagawa, Yayoi"'
Autor:
Miyagawa, Yayoi
0048
甲第21138号
農博第2264号
新制||農||1057(附属図書館)
学位論文||H30||N5112(農学部図書室)
学位規則第4条第1項該当
Doctor of Agricultural Science
Kyoto University
DFAM
甲第21138号
農博第2264号
新制||農||1057(附属図書館)
学位論文||H30||N5112(農学部図書室)
学位規則第4条第1項該当
Doctor of Agricultural Science
Kyoto University
DFAM
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2433/232339
Publikováno v:
In Biocatalysis and Agricultural Biotechnology October 2021 37
Publikováno v:
In Food Bioscience August 2021 42
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing March 2020 120:123-130
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 5 December 2019 582
Publikováno v:
In Food Structure January 2017 11:8-15
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Separation and Purification Technology 26 November 2015 155:26-31
Autor:
Adachi, Shuji1 (AUTHOR) adachi.shuji@kuas.ac.jp, Miyagawa, Yayoi1 (AUTHOR), Ariyanto, Hermawan Dwi2 (AUTHOR), Kobayashi, Takashi3 (AUTHOR), Yoshii, Hidefumi4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Starch / Staerke. May2021, Vol. 73 Issue 5/6, p1-6. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.