Zobrazeno 1 - 10
of 536
pro vyhledávání: '"Mitrović, R."'
Publikováno v:
In Procedia Structural Integrity 2023 48:274-279
Publikováno v:
In Procedia Structural Integrity 2018 13:475-482
Autor:
Milojević L; Institute of Meat Hygiene and Technology, Kaćanskog 13, 11040 Belgrade, Serbia., Velebit B; Institute of Meat Hygiene and Technology, Kaćanskog 13, 11040 Belgrade, Serbia., Janković V; Institute of Meat Hygiene and Technology, Kaćanskog 13, 11040 Belgrade, Serbia., Mitrović R; Institute of Meat Hygiene and Technology, Kaćanskog 13, 11040 Belgrade, Serbia., Betić N; Institute of Meat Hygiene and Technology, Kaćanskog 13, 11040 Belgrade, Serbia., Simunović S; Institute of Meat Hygiene and Technology, Kaćanskog 13, 11040 Belgrade, Serbia., Dimitrijević M; Faculty of Veterinary Medicine, University of Belgrade, Bulevar Oslobođenja 18, 11000 Belgrade, Serbia.
Publikováno v:
Animals : an open access journal from MDPI [Animals (Basel)] 2024 Feb 10; Vol. 14 (4). Date of Electronic Publication: 2024 Feb 10.
Autor:
Jacimovic, D.1 danijelaj@ac.me, Dragutinović Mitrović, R.2, Bjelić, P.2, Tianping, K.3, Rajkovic, M.1
Publikováno v:
Economic Research-Ekonomska Istrazivanja. Dec2018, Vol. 31 Issue 1, p1185-1197. 13p.
Autor:
Starčević, M., Mahmutović, H., Glamočlija, N., Bašić, M., Andjelković, R., Mitrović, R., Marković, R., Janjić, J., Bošković, M., Baltić, M.Ž.
Publikováno v:
In animal December 2022 16(12)
Publikováno v:
In Engineering Failure Analysis 2010 17(5):1188-1194
Publikováno v:
In Food Control 2010 21(7):1025-1029
Autor:
Starčević, M., Mahmutović, H., Glamočlija, N., Bašić, M., Andjelković, R., Mitrović, R., Marković, R., Janjić, J., Bošković, M., Baltić, M.Ž.
Publikováno v:
In animal February 2021 15(2)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.